Festkager & petite four

Skal der være fest , så lad der være fest - og kagen dertil skal være prikken over i'et....Jeg fremstiller specielt designede lejlighedskager og festkager ud fra dine ønske - og jeg går op i enhver detalje lige fra ide til færdigt design. Alle mine dekorationer er håndlavede, så det er kun fantasien, der sætter grænser for lige præcis din kage..


Herunder finder du eksempler på tidligere kager, smage og designs


Priser fra 55 ,- pr pers., Min 12 persGalleri: Fest - og lejlighedskager

Petit four og kagetapas 


Petit four og kagetapas er et lækkert alternativ til den store kage. Det er nemt at samsætte nogle forskellige varianter således at der er noget til enhver smag i selskabet. De designes efter jeres ønsker og til den enkelte lejlighed. Tilbud gives individuelt så I er altid velkommen til at skrive og forhører jer.


Galleri: Petite four & kagetapas

Kransekage 


Kransekagen er et klassisk alternativ til festkager og flødeskumskager, og kan fremstilles i forskellige faconer, som ´fx vist herunder - et firkløver fyldt med assorterede chokolader.


 Den et sikkert indslag til nytårsaften og den egner sig også glimrende på kaffebordet til både recetioner og lign. lejligheder, i fx form af kransekagestænger eller små petit fours..


Min 10 pers, Priser fra 15 kr pr pers. afhængig af det ønskede.