Dessertchokolade & gaveæsker

Håndlavede dessertchokolade og gaveæskerFra mit faste sortiment tilbyder jeg flere varianter af gaveæsker med lækker fyldt dessertchokolade - Desuden har jeg et udvalg af forskellige chokoladeplader, spændende bar's m.m  - ligesom jeg ved højtider som jul, påske, mors dag og lign. har særlige chooladeæsker, håndlavede marcipangrise, påskeæg og meget mere.


Alle mine chokolader er håndlavede og hånddekorerede og jeg anvender god kvalitets chokolade, fra bla. Callebaut og Weinrich, - samt til fyld, når det er muligt, naturligvis langelandske produkter, som rabarber, honning og stikkelsbær. 

Nøje udvalgt chokoladetype sammensat med fyld der harmonere og komplimenterer chokoladen


Chokoladeæsker, plader, sæsonvarer m..m. sælges fortrinsvis igennem mine forhandlere, men kan også bestilles direkte hos mig til afhentning.. Dessertchokolade i løsvægt i større mængder til fx festen, reception tilbydes - kontakt mig for et tilbud

Priser fra 8 kr pr stk dessertchokolade ( løs vægt ) - ved min. køb af 15 stk.


(Da alle chokolader er håndlavede kan vægten på det enkelte stykke chokoladee varierer nogle få gram. Billederne er ligeledes vejledende og udseende/farver/smag kan varierer fra det viste)

For chokolade til højtider og mærkedage - Se under "Sæsonvarer"

Galleri : Dessertchokolade & gaveæsker

Galleri : Chokoladebar og Chokoladeplader